•  

  VV Aduard 2000 zoekt voorzitter!

  We zijn binnen de voetbal vereniging bezig om de bestuurlijke aanstuur van onze mooie club te herpositioneren en één van de belangrijke pijlers daarin is het invullen van de voorzitterszetel. Kortom we komen graag in contact met diegene die zich herkend in deze oproep.

  Het moge duidelijk zijn dat je als voorzitter een belangrijke rol pakt binnen onze club. Afstemming in het bestuur is er zo één keer per maand en anders op afroep. In vergadering, conform agenda, worden de ter zake doende clubzaken besproken en komen we tot acties en besluiten binnen de club.

  Als boegbeeld van VV Aduard zit je de club voor waarbij contacten binnen en buiten de club bij jou in goede handen zijn. Je vertegenwoordigd de belangen van de club en zorgt (mede) voor een prettige samenwerking binnen de club. Je hebt het overzicht en geeft stuur aan het bestuur en aan het coördineren en delegeren van bestuurstaken. Samen met je andere bestuursleden bepaal je de richting van de club in een goede onderlinge zetting.

  Je zit de bestuurs- en ledenvergaderingen voor en je bent goed in het leggen en onderhouden van relevante contacten.

  Dus: Ben jij die enthousiaste, gedreven en sociale man of vrouw?  Herken je jezelf in het bovenstaande, dan gaan we heel graag in gesprek en mogelijk ben jij dan de nieuwe voorzitter van VV Aduard 2000. Wij zien er nu al naar uit!

  Reacties graag via : secretaris@vvaduard2000.nl of bel met Jan Kazemier op 06 3103 7405.