• Update Nieuwbouw

  We zijn inmiddels al weer een aantal maanden verder na de laatste update. De bouw van het nieuwe clubgebouw vordert gestaag. Daarom bij deze voor de geïnteresseerde een update!

  Het gebouw is inmiddels water dicht en helemaal af te sluiten De deuren, kozijnen en ramen zijn geplaatst. Ook het ventilatiesysteem is aangebracht. Na de kerstvakantie is de dekvloer er in gekomen en zijn er diverse installatiewerkzaamheden verricht door de aannemer en de installateur. Op het moment is de aannemer bezig met de gevelbekleding van het gebouw.

  Wij hebben dit jaar twee keer vergadert als bouwteam. Het bouwteam bestaat uit de aannemer, installateur, gemeente en vv Aduard 2000. We zijn inmiddels in de fase dat de  overleggen over de details gaan. Ook deze kunnen verrassend veel tijd kosten.

  De oplevering van het gebouw komt steeds dichter bij. Als bouwcommissie zijn we daarom al druk bezig met het vervolg. Waar we mee bezig zijn als BC:
  - Inrichting van de kantine in samenwerking met Buss Ontwerp en Inrichting.
  - Inrichting en budget bepalen van de overige ruimte’s zoals de keuken, EHBO-ruimte, kledinghok, materieelhok, magazijn en ballenhok.
  - Inrichtten en aankleding en budget bepalen van de buitenzijde van het gebouw zoals het terras.

  De aannemer heeft aangegeven dat het gebouw drie weken later wordt opgeleverd, dit zal nu medio 17 april 2020 zijn. We zijn nu druk bezig met het maken van de planning vanaf de periode dat het gebouw opgeleverd gaat worden tot aan 31 mei 2020. Wij streven er naar om de noodkantine eind mei weg te laten halen.