• Rookvrij sportterrein tijdens de jeugdtrainingen en jeugdwedstrijden!

  29 mrt 2024
 • VV Aduard 2000 is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf 04 april 2024 de stap naar een rookvrij sportterrein tijdens de jeugdtrainingen en jeugdwedstrijden!

  Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt VV Aduard 2000 iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.

  Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

  Met een rookvrij sportterrein tijdens de jeugdactiviteiten dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.

  Vanaf 04 april 2024 zijn wij tijdens jeugdactiviteiten rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers op de aangewezen plek te roken. De entree en plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij. We rekenen op uw medewerking om samen met VV Aduard 2000 te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd.

  Voor vragen kunt u terecht bij het bestuur van VV Aduard 2000, www.vvaduard2000.nl of secretaris@vvaduard2000.nl

  Lees meer over rookvrije sport op www.rookvrijegeneratie.nl/sport.