• ROLLADE en FRICANDEAU ACTIE v.a. vrijdag 20 November

  18 nov 2020
 • Want:

  We zijn allemaal gevangen en beperkt in onze mogelijkheden door het rondwarende Corona-virus.

  We hopen van harte dat de afgeroepen maatregelen dit hardnekkige virus er onder krijgen en kijken uit naar een werkend vaccin om de strijd aan te gaan en met z´n allen deze periode te doorstaan en om er sterker uit te komen.

  Strijden met z´n allen voor de club, dat vragen we van jullie:  Want de beperkende corona-maatregelen hebben ook VV Aduard 2000 in hun macht. De macht van onze onmacht. Onmacht, omdat we op het financiële vlak de negatieve gevolgen van Corona wel heel hard merken. Corona is ons hier de baas.

  Want: Geen wedstrijden, geen ouders, geen publiek,  geen 1e = geen 2e, dus geen 3e helft . . . biertjes raken over datum, snacks kijken toe in de vriezer, de kantine blijft leeg en geldt ook voor de kas. Geen inkomsten die wel nodig zijn om deze vreemde Corona periode te doorstaan. Overleven dus in plaats van gezelligheid rond het 20 jaar bestaan van de club. Hoe gek kan het lopen! 

  Uitgaven kunnen NIET naar € 0,-, dat gaat helaas niet. Wat we wel kunnen doen = SAMEN aan de slag gaan! Samen de club een euro-injectie geven en penningmeester Albert van zijn hoofdpijn verlossen. En dat kunnen we, want

  Als niks doen geen optie is, dan gaan we aan de slag!  Met de Rollade 2020 Actie.

  Onder de naam: Samen, Kop d´r Veur!   gaan we op en na vrijdag 20 november   rollades en fricandeaus verkopen, liefst heul veul. Deze Rollade Actie is het beproefde recept om geld op te halen voor onze club in ruil voor een goed en lekker stuk vlees van Gildeslager Gelsema.

  Voorbereidingen voor onze Rollade Actie zijn gereed dat we vrijdagavond 20 november een uniek verkoopteam op de been brengen. Dit team bestaat uit zo´n 30 club-vrijwilligers. Zij zullen vrijdagavond hun verkoop-ronde doen, waarbij we graag zien dat een ieder deze verkopers hartelijk ontvangt en liefst gretig afneemt.

  OPROEP = Neem zelf ook deel aan deze actie als verkoper. Hoe mooi zou het zijn als iedereen mee doet: verkoop kan eenvoudig aan familie, vrienden, collega´s en kennissen en ook zakelijk kun je Rollades en/of Fricandeaus bij ons bestellen.

  We gaan los! Gaan ! Succes zal uw deel zijn. Allemaal alvast bedankt, namens het organiserend committee, het bestuur en Slagerij Gelsema.

  Meer weten over deze actie of heb je vragen of waardevolle opmerkingen / tips : Laat het ons weten en neem contact op :

  Wilfred Bijma   06 5730 6363           [Chef de Mission]

  Jan Kazemier    06 3103 7405          [Chef de Administration]  

   

  Samengevat voor diegene die liever plaatjes kijkt: