• Al jaren kennen we de Club van 100 binnen onze vereniging. Een Club die Aduard 2000 ondersteunt met raad en daad. Afgelopen winter werd door clubleden, die werkzaam zijn in de agrarische sector, het idee geopperd om een boeren-side op te richten. Door de corona en nieuwbouw is dit project "op een lager pitje gezet".

  Afgelopen periode hebben we het idee weer opgepakt en zo is de Boeren Businessclub Aduard (BBA) onstaan. "Want v.v. Aduard 2000 is trots op zijn boeren en de boeren zijn trots op v.v. Aduard 2000". Niet alleen boeren maar ook andere bedrijven die werkzaam zijn in de sector zijn inmiddels lid geworden.

  Inmiddels zijn de reclameborden in productie en kunnen wij een heus logo presenteren. We hadden graag de BBA uitgenodigd in onze nieuwe accommodatie voor een eerste bijeenkomst, helaas corona-maatregelen....

  Inmiddels hebben we al de volgende boeren/bedrijven mogen noteren:

  Mestbakje.nl - Loonbedrijf Stefan Schep Den Horn - Mts. van Beusekom Den Horn - Abiant
  Uitzendbureau Leek - Mts. Schep Den Horn - Mts. Bijma-van der Meer Oostum - Rozema Agro
  B.V. - Melkveebedrijf Fransum V.O.F. - Mechielsen Oldehove B.V. - A. Brouwer Transport B.V. -
  Kompleet Fokkerij Begeleiding - Gildeslager Gelsema - Starkenbergh B.V.

  We zijn zichtbaar achter het doel (Kaai-zijde) en/of op onze info scherm in de kantine. Geïnteresseerd in onze nieuwe businessclub? Voor informatie: Wilfred Bijma (06-57306363) en/of Jan Kazemier (06-31037405)