• Nieuwbouw-update en nieuwe sporttassen voor de jeugd!

  14 sep 2020
 • 2020 is niet alleen het jaar van de nieuwe accommodatie maar ook van het 20-jarig bestaan van v.v. Aduard 2000. Helaas kunnen we dit vanwege de corona-maatregelen niet groots vieren. Daarom had de Club van 100 in samenwerking met Sporthuis Winsum, die dit jaar ook 20 jaar bestaan, voor de jeugd een verrassing in petto. Afgelopen zaterdag kregen alle jeugdleden een Aduard-2000 sporttas. Na het uitreiken van de sporttassen zorgde het kantinepersoneel voor patat en drinken. De kinderen waren zichtbaar in hun nopjes met de nieuwe tas en gingen tevreden huiswaarts.

  Ben je nog geen lid van v.v. Aduard 2000 en wil je eens kijken en/of meetrainen kom gerust langs of neem contact op met Gert Jaap Gunnink (06-53681866). Alle nieuwe jeugdleden krijgen als welkom-cadeau ook een Aduard-2000 sporttas.(zolang de voorraad strekt).  

  De Club van 100 heeft de afgelopen tijd de vereniging op diverse vlakken ondersteunt, want een aantal maanden geen kantine inkomsten vanwege de corona en nieuwbouw heeft ook zijn financiƫle impact gehad op vv. Aduard 2000. Samen met Slagerij Gelsema en EP Prieto Zuidhorn heeft de Club van 100 2 Samsung TV's voor in de kantine en een koelkast en diepvries voor in de keuken geschonken. Een mooi gebaar van onze trouwe sponsoren Richard & Marjan Gelsema en Jaap & Bineke Priet. Tijdens het vele vrijwilligerswerk, op zaterdag rondom de accommodatie, werd de lunch steevast door Richard & Marjan verzorgd. De soms in grote getale aanwezige vrijwilligers waardeerden dat zeer.

  Niet alleen deze 2 sponsoren hebben "een duit in het zakje gedaan" voor de nieuwbouw. Ook de volgende sponsoren zijn we veel dank verschuldigd:

  A. Brouwer Transport - VM Rental BV - Mechielsen Oldehove B.V. - Starkenbergh B.V. - Jan de Jong Verhuizingen - vM Vastgoed & Projectontwikkeling - H. van Meekeren Infra B.V. - Krent Carrent Groningen - Rozema Agro B.V. - Mestbakje.nl - Harry Buiter Meubelspuiterij - De Bouwderij - Top Milieu Service Noordhorn - Buss Ontwerp & Inrichting - Bistro & Tapaslokaal Het Oude Raadhuis Zuidhorn - Melkveebedrijf Fransum V.O.F. - Stichting Grasbaan Aduard - Arjan Kazemier - Schildersbedrijf Behoud - Loon & Bestratingsbedrijf Frank Moes - Hoveniersbedrijf Tillema Eelderwolde - Handelsonderneming Peter v/d Velde - Van der Velden Rioolservice Groningen - Oostman & Tesselaar Roden.

  Qua nieuwbouw zitten we in de afronding, in de kantine moet nog e.e.a. gebeuren. Hierover zijn we in overleg met een aantal sponsoren om dit voor elkaar te krijgen. Komende periode zullen vrijwilligers zich bezig houden met het bouwen van een opslag voor het materiaal van onze accommodatie-team.

  !!!Aankomende week zal Mechielsen Oldehove B.V. de gehele drafbaan aanpakken. Dit kan misschien tot enige overlast leiden. We hopen op uw begrip hiervoor!!!

  Rest ons nog te vermelden: "Een dikke pluim voor die 40-tal vrijwilligers die hebben meegeholpen met de nieuwbouw. Chapeau...!!! Het feestje is helaas uitgesteld maar "wat in het vat zit, verzuurt niet". 

  Bouw- & Sponsorcommissie v.v. Aduard 2000