• Beste voetbalvrienden en vriendinnen van de VV Aduard 2000,

  In de afgelopen weken gaan de corona cijfers helaas niet de goede kant op. Ook bij onze vereniging ervaren we inmiddels dat corona erg dichtbij is. Dat heeft ons doen besluiten om onze kantine met ingang van aanstaande zaterdag voor het grootste gedeelte, tot nader bericht, gesloten blijft.

  Afgelopen weken hebben we erg veel moeite gedaan om ons te houden aan de corona regels. Dit ging vaak goed, maar naarmate de dag vorderde ook wel eens minder goed. Dit is de uitdaging geweest in nagenoeg elke sportkantine en daarom heeft de burgemeester van Groningen tevens voorzitter van de Veligheidsregio Koen Schuiling ons een brief gestuurd met het dringende advies om regels aan te scherpen en een sluiting van de kantine te overwegen.

  Brief in kwestie:
  https://media.rtvnoord.nl/content/pdf/200924_brief_aan_sportverenigingen.pdf

  Als bestuur nemen we dit advies ter harte. Daarom gaan vanaf aanstaande zaterdag de volgende aanpassingen gelden:

  Voor 13:00 uur: De kantine is gepast geopend, dus met nadrukkelijke inachtneming van de eerder getroffen corona maatregelen.

  Vanaf 13:00 uur: De kantine is gesloten en fungeert alleen als uitgiftepunt. Er zijn daarmee geen zit- of staanplaatsen beschikbaar. We geven na 13:00uur enkel nog consumpties uit aan de bar, die je mee naar buiten dient te nemen om daar te nuttigen.

  Doordeweekse trainingsavonden: De kantine is gesloten. Er zijn geen zit- of staanplaatsen beschikbaar. We geven enkel consumpties uit aan de bar, die je mee naar buiten dient te nemen om daar te nuttigen.

  In de brief van Koen Schuiling wordt gezinspeeld op een volledige sluiting van de kantine op de zaterdagmiddag. Wij hopen met onze aanpassingen nog wel ruimte te bieden om buiten onder het genot van een consumptie elkaar te ontmoeten. Dit kan echter alleen, als we buiten voldoende afstand houden. Wij zijn met elkaar verantwoordelijk voor het naleven van de coronaregels en we hopen dat we met elkaar verspreiding van het virus en de uitgifte van forse boetes aan onze vereniging en individuen kunnen voorkomen.


  Blijf gezond!

  Sportieve groet,

  Het bestuur

  Jan Kazemier, vice voorzitter
  Albert Nieuwenhuis, penningmeester
  Arend-Jan Linde, secretaris
  Gert-Jaap Gunnink
  Harold Gerds
  Yke Agema
  Sieb Zwerwer
  Joël Keizer

 • Corona protocol ouders