Programma & Uitslagen

De competitie voor alle teams in het seizoen 2018/2019 is ten einde, voor een enkel team staat er misschien nog een toernooi op het menu. In de bijgevoegde bestanden vind je de eindstanden van alle teams van de volledige competitie en de voorjaarsreeks. 

Het 3e speelde zijn laatste competitiewedstrijd op 5 juni jl. in een fantasie opstelling (door loting bepaald!!) tegen TEO 2, zo stond de beste speler in de 1e helft op doel en dat deed hij niet eens onaardig. Een 2-0 voorsprong werd echter keurig uit handen gegeven en de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. De aanwezige cameraman, Henk Dijkstra, plaatste een mooie samenvatting van deze wedstrijd op you tube, waarvoor onze hartelijke dank.

In de klasse van het 1e zijn na zaterdag 8 juni  van alle teams die nacompetitie spelen nog in de race voor promotie LTC en Be Quick,  Stadspark heeft zich gehandhaafd en Mamio is gedegradeerd.

Deze week (24) zijn er nog een aantal trainingen voor de selectie onder leiding van onze nieuwe hoofdtrainer Roy Kamps, daarna zijn de velden gesloten ivm het jaarlijkse onderhoud. 

Verder zal ons sportpark de komende weken steeds meer het domein worden van de motorclub die al volop bezig zijn met hun grasbaanraces op 12 en 13 juli as. (meer info is te vinden op https://www.facebook.com/SGAduard/ )

30 EN 31 MEI SPORT-2-DAAGSE:
Sporten, bewegen, gezelligheid... De jeugd heeft de toekomst! Daarom organiseerden we dit jaar voor de jeugd van Aduard voor het eerst een Sport2daagse waarbij er werd gekampeerd op het sportveld!!
Het werd een fantastische happening met verschillende sportclinics ( van o.a. keepersschool onder de lat, voetbalschool VTS Het Verschil en de tennisclub). De 2 daagse werd afgesloten met een optreden van Freestyle Football artiest Tom Vegter, kijk maar eens op zijn site wat hij allemaal kan met een bal!!!!!  https://www.youtube.com/user/TOMVXTV

Foto's en filmpjes van  de 2 daagse vind je op facebook:  https://www.facebook.com/search/top/?q=sport2daagse&epa=SEARCH_BOX

Graag willen we alle sponsoren en vrijwilligers bedanken die deze 2 daagse voor de jeugd uit Aduard, die volop hebben genoten, heeft mogelijk gemaakt.

ALGEHELE LEDENVERGADERING OP 6 JUNI:
Voornaamste punten waren de stand van zaken rondom de nieuwbouw waarbij de vergadering werd gevraagd om budget vrij te maken voor de aanschaf van nieuwe inventaris en de wijzigingen in het bestuur.
Jacob Klaas Star stopte na 7 jaar als voorzitter en hij heeft met name een belangrijke rol gespeeld bij het oplossen van de finaciele problemen bij de club na de fraude. Jacob Klaas blijft om af te bouwen nog wel actief betrokken bij het bouwteam dat zich bezig houdt met de nieuwbouw.
Secretaris Jessica Medema stopt er na meer dan 10 jaar inzet voor de club eveneens mee net als bestuurslid algemene zaken Jasper van Zanten. Met een paar mooie woorden werd er van hen afscheid genomen en werden allen bedankt voor hun grote inzet voor de club.

Nieuw in het bestuur zijn Alien Groothuis (voorzitter), Arend Jan Linde (secretaris) en Harold Gerds (algemene zaken).
Wij wensen hun veel succes in de nieuwe functies.

Belangrijke data start seizoen 2019/'20 veldvoetbal:

Categorie A (1e en 2e elftal)

 • Publicatie competitie-indeling A categorie is op 15 juli 2019
  Publicatie bekerindelingen categorie A is op 28 juli 2019
 • Publicatie nummering bekercompetitie categorie A is op 29 juli 2019
 • Publicatie wedstrijdprogramma bekercompetitie categorie A is op 9 augustus 2019
 • Publicatie nummering competitie categorie A is op 18 augustus 2019
  Start competitie categorie A  is in het weekend van 21/22 september 2019

 

 

Categorie B (alle overige teams)

 • Publicatie competitie-indeling B categorie is op 15 juli 2019  
 • Publicatie bekerindelingen categorie B is op 8 augustus 2019
 • Publicatie nummering bekercompetitie categorie B is op 9 augustus
 • Publicatie wedstrijdprogramma bekercompetitie categorie B is op 9 augustus 2019
 • Publicatie nummering competitie categorie B is op 18 augustus 2019
  Start competitie categorie B  is in het weekend van 21/22 september 201


 

Bijgevoegde bestanden

eindstanden seizoen 2018-2019_1560345508.pdf
Datum Plaats Thuis team Uit team Score Status
22-06-2019 11.00 Aduard 2000 4 BB toernooi in Zoutkamp toernooi