Aduard 2000 is terug in de 2e klasse!!!!!!!

Het wonder van Aduard 2000 vs. het sprookje van SC Elim

Met 12 punten uit 13 wedstrijden de winterstop in gaan en erna van de eerste 5 wedstrijden er 4 verliezen, dan doe je gewoon volledig mee om de onderste plaatsen. Net als FC Groningen is ook het bestuur van Aduard 2000 rustig gebleven en niet in paniek geraakt en beide clubs haalden uiteindelijk de play offs..


Na de 6-0 zeperd in eigen huis tegen Noordwolde hebben de manschappen van Rob Vliek cs. elf wedstrijden op rij niet meer verloren. Deze reeks werd ingezet met een 1-1 gelijkspel uit bij Loppersum en eindigde zaterdag 4 juni jl. met een 1-1 gelijkspel in de laatste wedstrijd van het seizoen uit bij SC Elim. Na de 6-1 winst van vorige week scoorde Remco van Merode (wie anders) al in de 1e minuut uit een vrije trap de 0-1. Nu geven Elimieten nooit op maar het was uiteindelijk , naast de warmte, te veel gevraagd van SC Elim.

Het wonder van Aduard (2000) kreeg een nieuwe dimensie door de degradatiekoers om te buigen tot promotie naar de 2e klasse. Het sprookje van SC Elim bestond uit het kampioenschap vorig seizoen in de 4e klasse en nu bijna in een keer door naar de 2e klasse.

Conclusie: wonderen zijn mooi, sprookjes bestaan niet.

Aduard 2000 is na twee seizoenen weer terug en promoveert voor de 3e keer in de historie naar de 2e klasse. Zuidhorn here we come, NEC Delfzijl heeft ons inmiddels al welkom geheten in de 2e klasse.

Morele boodschap van het bestuur: winnen doe je met zijn allen!!

Kortom Aduard 2000 van harte gefeliciteerd.

Het verslag van de wedstrijd in Elim staat op tweenul.nl

Een leuk interview/terugblik met onze scheidende hoofdtrainer Rob Vliek staat in de Streekkrant

N.b. de foto's in Elim zijn gemaakt door Raoul La Crois fotografie en nog veel meer foto's zijn (en na te bestellen)te vinden op http://www.raoullacroisfotografie.nl

Geplaatst op: 06-06-2016