Topdag voor vv Aduard 2000

 

Afgelopen weekend was de afsluiting van ons jubileumjaar en dat hebben we willen doen met de gehele gemeenschap van Aduard en omstreken. Eigenlijk vierden we zaterdag 28 mei dat we nog in staat waren om feest te kunnen vieren, hoe raar het ook klinkt.

Na de fraude hebben we allerlei acties georganiseerd om de club er financieel weer boven op te krijgen en dat is gelukt met hulp van het dorp Aduard e.o. , sponsoren, donateurs, obligatielening en giften. Door middel van een laag drempelig stratenvoetbaltoernooi heeft (vrijwel) iedereen mee kunnen doen en hebben we eigenlijk alleen maar positieve reacties en complimenten ontvangen.

Vrijdagavond waren de voorrondes en zaterdag de finalewedstrijden waarvan vanavond in de feesttent de winnaar bekend zal worden gemaakt. Aduard 2000 zit dan ook sterk te denken om dit verhaal een vervolg te geven in 2017, het Aduard 825 jubileumjaar.

Zat het bovenstaande nog allemaal in de planning, een aantal zaken heb je nu eenmaal geen invloed op zoals de weergoden. Die waren ons zeer gunstig gezind en daarnaast hadden we ook nog eens de promotiewedstrijd van het 1e elftal tegen SC Elim. Die werd met maar liefst 6-1 gewonnen en daarmee staat ons vlaggenschip op de drempel van promotie naar de 2e klasse, volgende week zaterdag is nog de return in Elim (aanvang 17.00 uur)

Soms lijkt het  wel eens of alles tegen zit, afgelopen weekend viel alles op zijn plek en zat alles mee. Zaterdagavond was er nog de feestavond met topcoverband Switch en er was naar aanleiding van de middag natuurlijk genoeg stof tot napraten over alle positieve dingen tot in de kleine uurtjes.

Wat een geweldig weekend was het, iedereen bedankt voor her organiseren/meedoen/aanwezig zijn en tot volgende week zaterdag. (paardenkoersen en/of promotiefeest?)

 

Geplaatst op: 30-05-2016