Rollade Actie VV ADUARD 2000 2018

Rollade Actie VV ADUARD 2000  2018_foto

De traditie gaat voort, ook dit jaar hebben we weer onze rollade actie, samen met onze sponsor en trotse Gildeslager Richard & Marjan Gelsema. Graag vragen we hierbij jullie aandacht en actie om deze rollade actie ook dit jaar weer tot een succes te maken. De opbrengst van de actie komt ten goede aan onze jeugd:  trainingsmateriaal,en om initiatieven voor onze jeugd mogelijk te maken.  

We gaan dit jaar wederom op vrijdagmiddag-avond de verkoopronde doen in Aduard en de omstreken.           
Noteer alvast de datum en tijd = vrijdagavond 23 november vanaf 17:00 tot 20:30 uur.                                      
 De verkoop van de rollades werkt op dezelfde manier als voorgaande jaren., Ook dit jaar hebben we naast de varkensrollades weer de fricandeaus. De rollades en fricandeaus zijn van Gildeslager-kwaliteit, dus dikke prima. 

Als extra-tje hebben we dit jaar een hoofdprijs aan de actie gekoppeld.
Het werkt als volgt, iedere bij Slagerij Gelsema ingeleverde bon van deze actie is een lot en die doet mee voor de hoofdprijs en dat = een

Gourmet – Verwen - Pakket !

Natuurlijk kunnen we vanaf nu en op 23 november alle steun gebruiken om veel rollades te verkopen.  Noteer deze datum alvast in je agenda. Wij zullen, net als vorig jaar, onze verkopers enthousiast op pad sturen en hopen op uw aller deelname aan deze mooie club-acties.

NB: Voorafgaand in de week van vrijdag 23 november 2018 krijgt u nog een actie-flyer in de bus om deze Rollade Actie wederom te promoten.

We gaan er voor, u toch ook  !
 

Geplaatst op: 02-11-2018