Dames 30 + bedanken hun sponsor Björn Buss Interieurs.

Dames 30 + bedanken hun sponsor Björn Buss Interieurs._foto

Na een geweldig initiatief van enkele ´fanatics´ in de dames-hoek werd er in no-time, een heel dames 30+ team aan onze vereniging toegevoegd . Echt TOP !

Deze ladies zijn vorig seizoen begonnen aan hun ontdekkingsreis op de groene mat en met de basis-ingrediënten van het voetballen. Die dappere reis onder de bezielende leiding van immer rustige  Gerard Huberts en veelal geassisteerd door de temperament volle Michael van der Broek deed deze dames met levenservaring besluiten om zich aan de competitie te wagen . .  En toen was er geen weg meer terug. De selectie was aangesterkt, ook qua aantal. Inmiddels staat de teller op : 14 ladies.

Bij deze professionele voetbal benadering hoorde natuurlijk ook een dito aankleding voor dit 30 + team. Al vrij snel werd duidelijk dat Björn Buss van het gelijknamige bedrijf Björn Buss Interieurs deze enthousiaste dames graag wenste aan te kleden. Het was er echter nog niet meteen van gekomen om dit riante gebaar richting deze dames op de ´plaat´ vast te leggen. Dus die hadden we nog te goed :

De hartelijk dank ging dan ook uit naar de sponsor vlak voor de avondwedstrijd tegen Gruno op vrijdag 24 november jl.

In de selectie is altijd ruimte, dus ben je dame 30+ of ken je iemand die dit niet mag missen: Meld je dan aan voor een training en wie weet schuilt er een groot talent in je, zo niet . . . no big deal. Het is gewoon heel gezellig, vandaar !

Geplaatst op: 27-11-2017